x

Anime projektek

Actors: Songs Connection

Actors2
Kategória Zene, Iskola
Részek Letöltés Online
Fordító Netima
Lektor Satoki
Formázó Netima
Állapot Fordítás folyamatban

Ismertető

A Thrive Central VII. Kerületi Tensho Akadémia a 130 méter magas fallal körülvett VII. kerületben található, azon tíz kerület egyikében, ahová még a ki- és belépést is szigorúan korlátozzák. A kormány semmilyen szinten nem szólhat bele az iskola működésébe, cserébe a diákok mindenféle iskola utáni klubtevékenységben és eseményen kötelesek részt venni, ezzel pontokat gyűjtve a klubjaik számára. Pont jár azért is, ha valaki megnyeri az iskola énekversenyét, amely sok diák egyik legnagyobb álma. Ebbe az iskolába iratkozik át Otonomiya Saku, akinek nem csupán az új körülményeket kell megszoknia, de egyéb nehézségekkel is meg kell birkóznia. Vajon miért magasabb a kerületet körülvevő fehér fal, mint ahogy emlékszik rá? Miért beszélget titokban egy tanár és egy diák a IX. kerület dolgairól, és miért veszélyes, ha bármilyen információ kiszivárog a kerületekből?

Assassins pride

Assasin News V2
Kategória Fantasy, Dráma, Kaland
Részek Letöltés Online
Fordító Kikyou (Hotaru no Yoru)
Lektor Leito
Formázó Leito
Állapot Fordítás folyamatban

Ismertető

A sorozat egy olyan világban játszódik, ahol a nemes családok tagjai különleges erejüknek köszönhetően szörnyek ellen küzdhetnek. Kufát, egy hercegi család sarját, elküldik kiképzésre egy Merida nevű nőhöz. Azonban úgy tűnik, hogy Meridának nincs is tehetsége a manához, és Kufát titokban azért küldték hozzá, hogy végezzen vele.

Araburu Kisetsu no Otome-domo yo

Araburu
Kategória Dráma, Iskolai élet, Shounen, Romantikus
Részek Letöltés Online
Fordító Leito
Lektor Satoki
Formázó Leito
Állapot Befejezett

Ismertető

Egy középiskolai Könyv klub tagjai igen csak furcsa olvasmányokat találtak. Fő tevékenységük ezek közös olvasása és kibeszélése. A választott könyvek igencsak jellegzetes helyzeteket írnak le, amitől még a klub edzett tagjai is elpirulnak.
Egyik ilyen alkalommal felmerül a kérdés... Mi az, amit mindenképpen meg szeretnél tenni a halálod előtt? Az egyik tag szinte azonnal rávágja a tabunak számító szót: Szexelni. Ekkor még egyikőjük se sejtette, hogy ez milyen meredek lejtőn indítja el őket az ügyetlen, vicces, fájdalommal kikövezett érzelmi hullámvasúton a felnőtté válás felé.

Babylon

Babylon
Kategória Dráma, Lélektani, Misztikus
Részek Letöltés Online
Fordító Leito
Lektor Riana (Angel - Style)
Formázó Leito
Állapot Fordítás folyamatban

Ismertető

A történet Seizaki Zen életét követi, aki egy ügyész a Tokiói Kerületi Ügyészségnél. Az egyik munkája során egy gyógyszerkészítő cég illegális tevékenységeit vizsgálja. A nyomozás során egy összeesküvéssel találja magát szembe, ami egy autonóm "új zóna" megszavazásával kapcsolatos.

BEM

BEM
Kategória Démonos, Horror, Természetfeletti
Részek Letöltés Online
Fordító Satoki
Lektor Leito
Formázó Satoki
Állapot Befejezett

Ismertető

A történet főszereplői három youkai, Bem, Bela és Belo, akik az emberek világában élnek, és az oldalukon harcolva megvédik őket a gonosz erők támadásától. Ennek ellenére mégis kiközösítve érzik magukat. Ám ez nem tántorítja el őket attól, hogy tovább küzdjenek a jó érdekében, és mindent megtegyenek azért, hogy egy napon ők maguk is emberré válhassanak.

Given

Given
Kategória Dráma, Shounen ai, Szerelem, Zenés
Részek Letöltés Online Nevek és jelentések
Fordító Netima
Lektor Chizumi (Ricz/Ronin Factories)
Formázó Ricz (Ricz/Ronin Factories)
Állapot Befejezett

Ismertető

Uenoyama Ritsuka unalmasnak érzi az életét, és nem talál örömet semmiben. Egészen addig, amíg találkozik Sato Mafuyuval, aki egy javításra váró gitárt szorongat a karjai között. Uenoyama saját pihenőidejét feláldozva a gitár felhúrozásába és behangolásába kezd. A gitár hangja és Uenoyama játéka teljesen elvarázsolja Mafuyut, aki ezek után tanulni vágyik...
FIGYELEM!
Az anime shounen-ai besorolással rendelkezik, vagyis fiúk közötti szerelmi kapcsolatot jelenít meg! Ha nem érdekel a téma, vagy nem érzed magad elég érettnek a megtekintéséhez, inkább ne tedd! Fogyasztása csak saját felelősségre!
"Homi lamúr, kanos kandúrok, éneklés" by Leito

Yakusoku no Neverland

Yaku Kep
Kategória Démonos, Horror, Dráma
Részek Letöltés Online
Fordító Leito
Lektor Netima
Formázó Leito
Állapot Befejezett

Ismertető

A Grace Field Házban nem is lehetne jobb életük az árváknak. Bár nincsenek szüleik, a gyerekek és a kedves "Mama" egy nagy, boldog családot alkotnak. Minden gyerek ugyan olyan elbánásban részesül, főleg, hogy 12 évesen adoptálják őket. Egyedül egy szabályt nem szeghetnek meg soha: Ne menj ki az árvaház területéről. De egy nap, a két legjobban teljesítő árva, Emma és Norman kimerészkednek a kapun kívülre, ahol felfedezik a szörnyű igazságot az árvaház mögött. A gyerekeknek össze kell dolgozniuk, hogy valahogy megváltoztassák a sorsukat.

 

Üdvözlet

Felhasználónév vagy Email:

Jelszó:
[ ]
[ ]
[ ]

Chatbox

Bejegyzés írásához be kell jelentkeznie! Amennyiben még nem regisztrált az oldalra, ide kattintva megteheti.


 • amani
  amani  Most

  Sziasztok!
  Köszi szépen a frisseket! :)
  Jó utat, szórakozást, habzsi-dőzsit kívánok Nektek.
  Találkozunk decemberben!

 • Devilgirl
  Devilgirl  2 napja

  Köszönöm az új fejezetet!:):)

 • amani
  amani  4 napja

  Sziasztok!
  Köszi szépen a frisseket. :)
  Bejövős volt az új MDZS feji!
  Nagyon jó volt az új rész az Actorsból is. Egyre jobban bírom ezeket a macsnyuszokat! Shido zabálnivaló volt macsek alakban. A kis didifan! :D
  Kíváncsian várom a folytit!

 • Tepetüpe
  Tepetüpe  5 napja

  Köszönöm az új Mo Dao Zu Shi fejezetet :)

 • Netima
  Netima  5 napja

  Nagyon szívesen. :)
  Meghoztam nektek az Actors új részét is. Esküszöm, imádom ezt a gyagyás Utát. xD A Saku hangját adó Gakuto Kajiwara hangjába pedig totál beleszerettem. És az anime tényleg nem várt fordulatot vett... Kíváncsi vagyok, hogy mit hoznak ki belőle.

 • Midoriko
  Midoriko  6 napja

  Jaj, de jó új fejezet :)
  nagyon köszi :)

 • Devilgirl
  Devilgirl  6 napja

  Nagyon köszönöm az új MDZS fejezetet!:):)

 • FodorKinga
  FodorKinga  6 napja

  Köszi az új MDZS fejezetet :)

 • Satoki
  Satoki  1 hete

  Szia Necryn. Köszi, hogy jelezted, pótoltuk a feliratot. :) Üdv, Satoki

 • Necryn
  Necryn  1 hete

  Sziasztok, a Bem animéhez nincs a 11-ik felirat.


Facebook