x

GYiK

Regisztrációs problémák

Az oldalon használt regisztrációs rendszer megköveteli, hogy a felhasználó igazolja az e-mail címét. Minden regisztrációt követően egy automatikus e-mail kerül kiküldésre a megadott e-mail címre, amelyben a regisztráció megerősítésére szolgáló link található. Amíg az e-mail cím nincs megerősítve, a létrehozott felhasználói fiók inaktív marad. Kérjük regisztráció után ellenőrizd a Spam és Levélszemét mappákat is, mivel egyes e-mail szolgáltatók az ilyen leveleket ide helyezik.
Ha valamilyen okból nem érkezik meg a megerősítő levél, kérjük jelezd ezt az oldal egyik adminjának privát üzenet vagy küldj egy e-mailt a kapcsolat@ausagari.hu központi e-mail címre.

Az oldalon közzétett fordítások megosztásával kapcsolatos kérdések

Szeretnénk tisztelettel megkérni minden egyes látogatónkat, hogy előzetes engedély nélkül ne tegyétek közzé az általunk készített fordításokat.
Az oldalt azzal a céllal hoztuk létre, hogy a fordításaink olyan minőségben legyenek elérhetőek, amiket mi is büszkén vállalni tudunk, kérjük ezt tartsátok tiszteletben.

Miért nem vagytok elérhetőek Indavideón és más videómegosztón?

Jelenleg nincs olyan videómegosztó platform, ahol számunkra elégséges minőségben tudnánk megosztani a munkáinkat.

Szeretnék más videóforrást használni, hogyan tehetem meg?

Természetesen megértjük, ha valaki esetleg jobb forrással szeretné nézni a kedvenc művét. Jelen pillanatban a szerver kapacitása nem tesz lehetővé több felbontásban elérhető online verziós kiadást.
Ezért tesszük elérhetővé a videókhoz készített feliratfájlt is. Ezt a feliratfájlt kell ugyan olyan névre átnevezned, mint az általad választott videóforrás. Az átnevezés mellett másold is a videó mellé a feliratfájlt. Ha ezen feltételek adottak, a lejátszó automatikusan betölti majd a feliratfájlt, amikor elindítod a lejátszást.
A mi felirataink időzítésben a HorribleSubs kiadásaihoz illeszkednek, az oldal nem vállal felelősséget azért, ha az általad választott videós kiadás nem illeszkedik az eredeti feliratfájlunkhoz.

Honnan tölthetek le jobb minőségű videót?

Az animés felirataink a HorribleSubsos kiadásokhoz illeszkednek. Ezek elérhetőek 480p, 720p és 1080p verzióban.

 Hogyan jelezhetem, ha hibát találtam?

Hibák jelzésére használhatod a hozzászólások funkciót a hír alatt. Megkérünk minden kedves látogatót, hogy mindezt emberileg elfogadhatóan tegye.
Alternatívaként e-mailben is megkereshetsz minket a kapcsolat@ausagari.hu e-mail címen.

 Miért fordítotok olyan művet, amihez már van elérhető magyar fordítás?

A csapat hobbiból munkálkodik, és mint ilyen fenntartja a jogát, hogy azt fordítson, ami számunkra is örömet okoz. Ha olyan művet fordít az ember, amit nem élvez/nem szeret, az sajnos a motiváció kárára mehet.

Miért van regisztrációhoz kötve a tartalomelérés?

Az egyetlen módja annak, hogy felmérjük mennyire vagytok elégedettek a munkáinkkal, ha regisztrációhoz kötjük a tartalom elérését. Az oldal egyes funkciói és a biztonsági tényezők is döntő szerepet játszottak abban, hogy regisztrációhoz kössük az elérést.
A regisztrációs folyamatot igyekeztünk a lehető legkönnyebben megoldani, kérünk Titeket, hogy ezt az apróságot tegyétek meg, így is támogatva az oldal működését.

 Lejátszási problémák

Mi a VLC és az MPC (Media Player Classic) lejátszókat javasoljuk. Sajnos nincs technikai lehetőségünk arra, hogy minden elérhető lejátszó kompatibilis legyen az általunk kiadott feliratokkal.
MPC letölthető innen: https://mpc-hc.org/
VLC letölthető innen: https://www.videolan.org

  

Bármilyen egyéb kérdéssel kapcsolatban kérjük írjatok a kapcsolat@ausagari.hu e-mail címre!

 

Üdvözlet

Felhasználónév vagy Email:

Jelszó:
[ ]
[ ]
[ ]

Chatbox

Bejegyzés írásához be kell jelentkeznie! Amennyiben még nem regisztrált az oldalra, ide kattintva megteheti.


 • Sayuri
  Sayuri  2 perce

  Sziasztok. ^_^ Pár napja írtam nektek Facebookon üzenetet a Babylonnal kapcsolatosan, nem tudom, láttátok-e? :)

 • Leito
  Leito  1 hónapja

  Hahó,
  dolgozunk rajta, hamarosan jön új rész :)

 • Bugatty
  Bugatty  1 hónapja

  Üdvözletem, elnézést a zavarásért érdeklődnék, hogy a Babylon animének a további részeivel mik az állásfoglalások, mert sajnos nem találtam semmit, hogy miért nincs 4. résztől felirat :(

 • Tetsu99
  Tetsu99  1 hónapja

  Köszönöm szépen a Pet fordítását!^^

 • Greticsy
  Greticsy  1 hónapja

  Kitartást *^* és pihenj inkább . Pet utolsó részeiért pedi hatalmas köszönet

 • Shiroko
  Shiroko  1 hónapja

  Kitartást kívánok! Tudom hogy nem lehet könnyű 16 órában dólgozni, de ne aggódj a fordítás miatt, kitudjuk várni mire lesz egy kis talpalatnyi szabad időd mit rá tudsz szánni. Szóval ne hajsd túl magad.

 • Leito
  Leito  1 hónapja

  @Greticsy: Igazán nincs mit. :)

  Egy kis helyzetjelentés...
  Logisztikai cégnél dolgozom, és a cég úgy döntött, hogy kisegíti az NHS-t (angliai egészségügy) védőruházat raktározásával és a kórházakba való eljuttatásával. Ez számomra annyit jelent, hogy az utóbbi 2-3 hétben 16 órákat dolgoztam mindennap, emiatt van a késés a részekkel.
  Megértéseteket előre is köszönjük!

 • Greticsy
  Greticsy  2 hónapja

  Köszönöm nektek a Pet részeinek fordítását *^*

 • Leito
  Leito  4 hónapja

  Sajnos a kiválás együtt jár azzal, hogy ugyan azok a szabályok vonatkoznak rájuk is, mint mindenki másra.
  Más csapatokat hirdetni nem lehet az oldalon, ezt a szabályt még együtt hoztuk meg.

  Biztos vagyok benne, hogy tudatni fogják veletek merre vannak. :)

 • Devilgirl
  Devilgirl  4 hónapja

  Sajnálattal hallom a híreket. Köszönöm nektek az eddigi munkátokat, fantasztikusak vagytok!! Esetleg ha lehet majd tudni hol lehet tovább olvasni az Mdzs-t, megirnatok merre lehet megtalálni? Nagyon köszönöm.

 • Mumei22
  Mumei22  4 hónapja

  Rendben meg egyszer bocsanat.

 • Leito
  Leito  4 hónapja

  Ez sajnos így alakult, de kérünk titeket tartsátok tiszteletben a döntésüket. És mint írtuk, hamarosan úgy is jelentkeznek majd. :)

 • Mumei22
  Mumei22  4 hónapja

  Kyaaaaa nem ugy ertettem. Bocsanat. Tudom, hogy nehez forditani es, hogy sok idobe telik. Meg ott a magan elet is. Nagyon sokkolt ez engem es a szomorusag beszelt belolem. Nagyon sajnaloom. Egy par ora es beletorodok es varok tovabb turelmesen. Bocsanaat.

 • Leito
  Leito  4 hónapja

  Megkérünk mindenkit, hogy ne hirdessen más oldalakat.

 • Kurochin1
  Kurochin1  4 hónapja

  Mumei22. Nem fogok kötekedni, de ez a "csak" szó elég bántó. Ketten vannak, kezdők, 2 novellát visznek, és még ott az iskola vagy munkahely nekik. Ha már volt alkalmad fordítani, rájöhetsz hogy ez nem egyszerű. Ez az összes fordítónak is szól.

 • Mumei22
  Mumei22  4 hónapja

  Ahol a Heaven Official's Blessing-t is forditjak es a mo dao zu shi csak 13 fejezetik van kint?

 • Mumei22
  Mumei22  4 hónapja

  Megszakad a sziveeem es az utso 2 fejezetett nem mentettem el. Elaztattom a parnamat.

 • Mumei22
  Mumei22  4 hónapja

  Mi? Miert kellett leszedni az eddigi fejezeteket? ???????? pedig vegre azt hittem h valaki leforditja erre meg csalodnom kellett ????????????

 • Meril
  Meril  4 hónapja

  A Mo dao zhu shi lesz valahol folytatva? Az angolt nincs időm fordítani sajnos. Sokat kopott a tudásom és így nem az igazi. Szívem szakad meg, ha nem tudom vegigolvasni. Legalább az eddigi részeket kinyomtattam.

 • Zizzy
  Zizzy  4 hónapja

  Esetleg azt lehet tudni, hogy aki fordította, az valamelyik más felületen vinni fogja a Mo Dao Zu Shit? Nagyon fáj a szívem érte. Olvasom angolul, de nem ugyan az, mint az anyanyelvemen. Nagyon sok információ elveszik. :((

 • xiao.lulu
  xiao  4 hónapja

  Sziasztok !
  A Mo Dao Zu Shi-t esetleg átveszi valaki ? Nagyon szuper lenne végigolvasni ~

 • lilszenburgi
  lilszenburgi  4 hónapja

  Hát azért remélem újra fent lesznek a mo dao zu shi már lefordított részei és valaki folytatja a fordítását, mert nagyon szeretném végigolvasni. Angolul pedig sajnos nem tudok olyan szinten, hogy úgy olvassam el

 • Ayulee
  Ayulee  4 hónapja

  Kár az MDZS, pedig nagyon jó volt.:(((

 • Leito
  Leito  4 hónapja

  Sziasztok, hamarosan hírben tájékoztatunk mindenkit.
  Addig is szíves türelmeteket kérjük.

 • Greticsy
  Greticsy  4 hónapja

  Nem hinném... most én se találom


Facebook